Over ons

Focus op oplossingen!

In veel gevallen is uitsluitend invoering van een softwarepakket niet de oplossing voor een bestaand organisatorisch probleem. Graag bespreken wij al in een zeer vroeg stadium uw totale bedrijfssituatie, zodat wij u een passend advies kunnen geven. Wij begeleiden u desgewenst verder naar organisatorische verbetering(en).

Case Study Image

Lisaas

Lipronics ontwikkelt webgebaseerde bedrijfssoftware en verzorgt de implementatie, opleiding en begeleiding na oplevering. Onze software is gebaseerd op en ontwikkeld met onze specialisatie op het gebied van technische branches zoals productiebedrijven, installatiebedrijven en de bouw.

Visie

Wij zijn ervan overtuigd dat een ERP-systeem aan moet sluiten op uw organisatie en niet andersom. Graag bespreken wij uw behoefte om op basis daarvan Lisaas optimaal voor uw situatie te configureren. In veel gevallen kunnen wij Lisaas zó configureren dat het samenwerkt met uw huidige overige software.

Ontstaan

Lipronics is voortgekomen uit de automatiseringsbehoefte van Lipro Engineering, een bedrijf dat liften en liftonderdelen produceert en monteert. Wij hebben hierdoor een ruime ervaring met de dagelijkse praktijk van productiebedrijven en projecten in de bouw.

Ontwikkeling

De ontwikkeling van Lisaas staat niet stil. Onze zeer ervaren en praktisch onderlegde ontwikkelaars blijven constant bezig om Lisaas voor u op het hoogste niveau te houden. Heeft u een idee, of wenst u een stuk maatwerk in uw omgeving? Laat het ons weten, onze specialisten staan voor u klaar met gedegen advies en voor het ontwikkelen van maatwerk.

Team

Bij Lipronics werken mensen met een ruime ervaring in de ICT voor productiebedrijven, engineering en bouw. Daarom kunnen wij veel MKB-bedrijven goed adviseren.

Support / Helpdesk

Heeft u ondersteuning nodig bij het inrichten van uw eigen Lisaas omgeving? Heeft u vragen over bepaalde functionaliteiten? Kunt u het antwoord op uw vraag niet vinden in het Help-menu? Neem dan contact op met onze support-afdeling / helpdesk. Zij zijn u graag van dienst en zullen er alles aan doen u een antwoord op uw vraag te geven.

Consultancy

U twijfelt over uw beslissing welk software pakket voor u het beste is? U bent niet zeker of functionaliteiten van Lisaas volstaan voor uw organisatie? U wilt geïnformeerd worden over de mogelijkheden en opties van Lisaas ERP Software en u wilt weten aan welke kosten u moet denken? Neem dan contact op met onze consultancy afdeling, zij adviseren u graag (open en eerlijk) over wat u van Lisaas kunt verwachten.