Lisaas ERP software - planbord

Digitaal planbord

Lisaas beschikt tevens over een digitaal planbord. Dit onderdeel visualiseert de geplande projectvoortgang op basis van leverdatum en doorlooptijden, gecombineerd met een digitale versie van het traditionele magneetbord. Met behulp van dit onderdeel kan hierdoor eenvoudig de dagelijkse planning van medewerkers en/of machines worden afgestemd op de door het systeem berekende planning.

Planbord

Het planbord is eenvoudig via internet te gebruiken, zodat dit planbord goed door medewerkers op locatie of vanuit huis kan worden gebruikt. Dit alles, in combinatie met de eenvoudige drag-and-drop bediening, maakt het planbord hét centrale overzicht van alle activiteiten. In één oogopslag krijgt u inzicht in de lopende projecten, de naderende deadlines, bezetting van uw personeel en machines en of de productie synchroon loopt met de door u ingezette planning.

planbord
projectvoortgang

Digitaal planbord

Lisaas biedt een overzichtelijk en eenvoudig te bewerken digitaal planbord. Vanaf nu dus altijd en overal actueel inzicht in uw planning. Het digitale planbord van Lisaas helpt het overzicht te bewaren met een duidelijk weergegeven planbord. Daarnaast zijn er diverse selectiemogelijkheden zoals totaaloverzicht, weergave periode van het planbord, per project, per woonplaats en nog veel meer.

leveringen

Projectvoortgang

Door het instellen van een kleur voor elke fase die projecten in uw bedrijf doorlopen, is op het planbord in 1 oogopslag duidelijk hoe de voortgang van het project verloopt. Door het automatisch terugrekenen vanaf deadline worden op het planbord alle voorgaande fases automatisch ingepland voor de duur zoals deze in het voortraject zijn bepaald.

import artikellijsten

Deadlines in beeld

De rode verticale lijn op het planbord geeft de deadline van het project aan. Hiermee heeft u altijd en overal een overzicht van naderende deadlines. Dit in combinatie met de hieraan inzichtelijke voorafgaande fases, biedt een volledig inzicht in haalbaarheid en actuele status van al uw projecten.

projectmanagement

Drag & Drop

Met een icoontje voor iedere medewerker en voor elke machine, auto of speciaal gereedschap is het heel eenvoudig om de planning aan te passen, bij te werken of aan te maken. Met het handige Drag and Drop systeem kunt u personeel inplannen, deadlines van de order verschuiven of de doorlooptijd van het project aanpassen. Zo heeft u dus altijd en overal een actueel en overzichtelijk planbord.

relatiebeheer

Wie, wat, waar

Het planbord biedt diverse selectieopties om de weergave specifieker te maken. Zo kunt u onder andere de planning per projectregel bekijken, een totaaloverzicht, per afdeling en nog veel meer. Zo heeft u altijd inzicht in het wie, wat en waar van alle projecten binnen uw organisatie. In 1 oogopslag uw personeels- en machinebezetting overzichtelijk weergegeven.

orderportefeiulle

Eenvoudig bewerken

Het planbord is eenvoudig te bewerken. Zo verschuift u de deadline naar een eerder of later tijdstip met behulp van de muis. De fases voorafgaand aan de deadline worden automatisch gecorrigeerd in de fases van het betreffende project. Middels de Drag and Drop optie kunt u uw personeel inplannen op een andere dag, een ander project of een andere activiteit.