Lisaas ERP software - relatiebeheer

Klantgegevens altijd bij de hand.

Relatiebeheer is erg belangrijk in het onderhouden van uw klantrelaties en het in de gaten houden van prospects. Door goed relatiebeheer komt u erachter wat de wensen van uw klanten zijn. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Deze informatie is belangrijk, want alleen zo kunt u uw productieproces optimaal inrichten en meebewegen met innovaties en ontwikkelingen.

Relatiebeheer

In Lisaas ERP Software staan al uw relaties, hun orderhistorie, lopende projecten en opportunities overzichtelijk digitaal weergegeven. Dit is een stuk managementinformatie waarmee kan worden gewerkt. Dit maakt het makkelijk om je salesproces en marketing op aan te passen. Via Lisaas vindt u snel de juiste persoon. De efficiency en effectiviteit zal door relatiebeheer verhoogd worden. Dit komt door het centraal vastleggen en het intern koppelen van deze module binnen uw eigen Lisaas-omgeving. Dat resulteert vooral in een optimalisatie van de productiviteit, winstverhoging en zeker niet onbelangrijk; een groei van klantwaardering.

Lisaas ERP Software biedt hierin uitgebreide mogelijkheden. Deze hebben betrekking op ‘documenten’, ‘aantekeningen’ en ‘contactpersonen’. Ze bieden u een volledig en praktisch relatiebeheersysteem. De voordelen hiervan zijn dat al uw klantgegevens centraal staan gedocumenteerd en alle contactpersonen met één klik zichtbaar zijn.

relatiebeheer

Relaties inzichtelijk

Met het uitgebreide CRM deel van Lisaas heeft u uw relaties altijd en overal inzichtelijk. Van klant tot leverancier, van onderaannemer tot inhuurkrachten. Met een klik op de knop heeft u onder andere de contactgegevens, bedrijfsgegevens, medewerkers, orderhistorie, omzethistorie, opportunities, lopende orders, specifieke afspraken en nog veel meer in beeld.

orderportefeiulle

Opportunities in beeld

Elke ondernemer, maar ook de sales-afdeling, wil weten wat de opportunities zijn. Op basis van deze opportunities kan namelijk direct en gericht actie worden genomen of kan een redelijke prognose gemaakt worden voor projecten in de (nabije) toekomst. Inzicht in de opportunities biedt u kansen om uw orderportefeuille optimaal gevuld te krijgen, te maken en te houden. Dat is pro-actief ondernemen en pro-actief sales genereren.

klantafspraken

Klantafspraken

Elke klant is anders, elke leverancier is anders. Daarom zult u met elke klant (of klantengroep) en elke leverancier (of leveranciersgroep) bepaalde afspraken maken over bijvoorbeeld betalingstermijn, afname-volume, levertijden, garantie, jaaromzet en nog veel meer. Al deze afspraken kunnen worden vastgelegd in het CRM deel van Lisaas. Zo heeft iedereen meteen inzichtelijk wat de afspraken zijn, dat maakt het bespreken, overleggen, offreren en verkopen een stuk gemakkelijker.

contactmomenten

Contactmomenten

U of uw collega wordt gebeld, gemaild of heeft een afspraak. U kunt dan meteen alles wat is afgesproken en doorgesproken vastleggen in uw eigen Lisaas omgeving. Geen notities meer die verdwijnen en niet meer kunnen worden teruggevonden. Alles duidelijk vastgelegd en meteen gedocumenteerd en voor iedereen inzichtelijk. Maak een aantekening met een due-date voor een vervolgafspraak of het nabellen van een aanbieding. Alle contactmomenten zijn chronologisch vastgelegd en specifieke klantafspraken/voorwaarden gedocumenteerd. U kunt dus altijd vóór het volgende bezoek aan deze klant de voorgaande contactmomenten even doornemen, zo bent u altijd op de hoogte van hetgene er is besproken, ook in het verleden.

scala aan zoekfuncties

Scala aan zoekfuncties

Het CRM deel in uw eigen Lisaas omgeving biedt een scala aan zoekfuncties, zodat u met slechts een deel van een naam, adres of vestigingsplaats altijd de relatie kunt vinden die u zoekt. Of wilt u weten welke relaties u heeft in een bepaalde stad? Of in welke branche? Of van welke bedrijfsgrootte? Of wilt u selecteren op prospects, klanten of leveranciers? Alle deze opties worden geboden in het zoeksysteem van Lisaas.

inkoopfacturen

Documentkoppeling

Hier legt u alle specifieke documenten van uw relaties vast. Bijvoorbeeld de algemene leverings- en betalingsvoorwaarden, raamovereenkomsten, huurovereenkomsten, verkoopcontracten, catalogi etc. Leg belangrijke documentatie vast in uw eigen Lisaas omgeving zodat u altijd en overal deze documenten kunt raadplegen en inzien.